Σχετικά με εμάς

Η φιλοσοφία μας

Στο Ροζ Μπαλόνι είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή φροντίδας στα παιδιά. Με σεβασμό στις ανάγκες της τρυφερής και ευαισθητης ηλικίας που βρίσκονται τα παιδιά, οσο και στις προσδοκίες των γονέων που μας εμπιστεύονται, προσφέρουμε το καλύτερο για το παιδί απο το 1990. Οι εγκατάσεις μας αποτελούν ένα ασφαλέστατο και ήρεμο περιβάλλον, ιδανικό για το παιδί ώστε να αναδιπλώσει την προσωπικότητα του και να δημιουργήσει χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι παιδαγωγοί μας, οι προσεχτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας είναι αυτοί που συμβάλλουν ώστε να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσχολικής αγωγής και εκπαιδευσης αλλα και υπηρεσίες φροντίδας και προσφοράς, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικιακής ομάδας που φιλοξενούμε καθώς και των γονέων που μας εμπιστεύονται.

Εγκαταστάσεις

Οι εσωτερικοί χώροι του σταθμού μας είναι άνετοι, ευήλιοι και ειδικά διαμορφωμένοι, για να είναι απόλυτα φιλικοί προς τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας. Στο χαρούμενο, φιλόξενο και πολύχρωμο περιβάλλον του σταθμού μας, τα παιδιά αισθάνονται ​άνετα και ευχάριστα από την πρώτη στιγμή. Οι χώροι μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με κρεβατάκια, πάρκα, παιδότοπο, παιδικές τουαλέτες και οτιδήποτε απαιτείται για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των παιδιών.Ο σταθμός διαθέτει, επίσης, έναν καταπράσινο κήπο με παιδική χαρά και ανεξάρτητους χώρους, για την κάθε ηλικιακή ομάδα, εξασφαλίζοντας έτσι άνετο, ήρεμο και, πάνω απ’ όλα, ασφαλές παιχνίδι.

Καλέστε μας!
(+30) 2610 436 566

Φωτογραφίες

  • All
  • Εσωτερικοί Χώροι
  • Εξωτερικοί Χώροι
  • Γιορτές